Frågor och svar 2

Eftersom Anton gjorde ett frågor och svar 1 och sa att han skulle ha en uppföljare men aldrig har följt upp detta så tänkte jag ta tag i de och göra en själv. Jag tror inte att mina frågor är några som alla undrar men jag tycker att dom är värda att ta upp.
1. Är zebror svarta med vita ränder eller vita med svarta ränder?
s. Att zebror ens är svart-vita är bara en myt. Det var den spanska forskaren "Juan the man" som åkte till Afrika år 1847,3. Han hade packat allt man behövde för att göra en Afrikaexpedition men de han inte märkte var att hans son hade ätit upp hans färgkritor så att han bara hade den svarta kritan kvar. Han målade då av zebran med den ooch sa att dom var svartvita istället. År 1957 sa den tyske forskaren Hitolf Adler till sig själv "Nej, jag tror fan att zebror har färg" Så han gjorde en ny expedition till Afrika för att se om dom hade det. Han hade då med en kamera. Han ställde sig och väntade på zebrorna men det han inte visste var att han hade kommit dit mitt under UGN, Uganda Grand National och när han väl fick ett kort på en zebra så körde den så snabbt att den inte han med att få nån färg. Bilden finns här. Senare åkte den ryske forskaren Stasef Jolin ner och tog det här kortet på en riktig zebra:
2. Är det här glaset halvfullt eller halvtomt?
s. En knepig fråga som jag klurat på länge så jag bestämde mig för att ta hjälp av forskaren (h)Alf (f)Ulla (g)Lars Svensson som är specialist i ämnet. Först fick jag faxa glaset till honom så han fick se på det, han kom då på en formel för att kolla det formeln var: Halvfull/(pi*vattnets massa). När jag satt in alla tal i formeln så fick jag fram svaret: Vem fan bryr sig? Skaff ett liv din idiot. Jag tolkar det svaret som att det är halvfullt.
3. Om man råkar stava mammma med tre m, vilket m ska man då ta bort?
s. För att svara på denna fråga så har jag bestämt att numrera m:en med numrena 5-8 där 5 är det m längst till vänster och 8 är det längst till höger. Jag börjar med att utesluta m nr 5 eftersom det blir ammma om man tar bort det. Jag lägger sedan m nr 6,7 och 8 under ett mikroskåp och märker att m nr 7 egenligen är bokstäverna r och n som smält ihop och därför så skall man alltså plocka bort m nr 7 då det inte är ett riktigt m.
4. Jag vet inte hur många som ser på fotbollen på tv just nu men när nåt lag i nån annan match gör mål så kommer det fram i skärmen och under så står det t.ex. "Pågår just nu i viasat sport". Spelar dom då den i Viasat sport? Och varför spelar dom den då inte i Zürich hemmaarena "Letzigrund" istället som det vore logiskt om dom gjorde?
s. Ni kanske har sett några filmer där dom använder kodnamn som "Stålmannen", "Herr Falukorv", "Grön Anka" eller "Ditt äckliga jävla avskum". Viasat sport är nu ett kodnamn för Letzigrund eftersom Svante Letzi har grundat den nya religionen Letzismen och hotate att stämma kanal 6 om dom skrev Letzigrund eftersom det kunde tolkas som att dom ville rasera Letzismen och ge det ett liknande namn till ground zero, d.v.s letzigrund.
Hoppas att ni är nöjda med dom svar ni fått. eftersom det är Antons idé så känner jag mig också skyldig att avsluta med ett dagens citat:
Dagens citat: "Groww gro grow gorw groo" - Chewbacca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0