Kulturnatten

Eftersom Maja varit sjuk så har jag jobbat fredag och lördag. Efter jobbet i lördags var de bestämt att Anton och Kalle skulle komma in till stan och så skulle vi gå på kulturnatten vilket lät jättekul... NOT. Var sjukt otaggad på de men vi åkte ändå ner på stan i brist på bättre o göra. Väl nere så började vi med att sitta på McDonalds i typ en timme o störde Antons klasskompis som jobbade. När vi suttit där i nån timme och fler av Antons klasskompisar kommit dit så bestämde vi oss för o följa efter dom lite "diskret" när dom gick. Efter att ha blivit avslöjade trots vår diskretism så fortsatte vi ner till biblioteket där dom höll på med nåt kulturaktigt. Hittade iallafall en asnice pinmaskin där som vi gjorde några sexiga pins på:
När kön blev för lång till maskinsaken så gick vi tillbaka upp till McDonalds och käkade lite. Där träffade vi även en extremt sexig tant som satt o tittade på oss. Efter att den extremt sexiga tanten gått medans vi satt o asgarvade åt henne så bestämde vi oss för att dra tillbaka till biblioteket eftersom Mistake skulle ha konsert där senare. Tog bilen, som stått på halvtimmesparkeringen för maxkunder hela tiden, och körde ner igen. Såg lite på två förband innan de blev tråkigt och vi gick tillbaka till pinmaskinen som dom naturligtvis tagit bort då :( så då satte vi oss där o käka upp deras jordnötter istället. Till slut så spelade iallafall Mistake som inte var så bra. men vi stannade ändå eftersom vi skulle på spökvandring vid midnatt. När väl midnatt slog så visade det sig att de kostade pengar att gå på spökvandringen vilket ingen av oss hade på oss så då sket vi i de. Va gör man då mitt i en höstnatt med styv kuling typ. Jo man tar ett natt dopp. Minst 32 grader i vattnet vid visby strand och man ville verkligen inte hoppa i men eftersom en våg kom och tog våra skor så hade man inte mycket val. Just do it.
Två sexiga nattdoppare.
Sen åkte vi hem för att ha ett austin Powers maraton men två av filmerna funkade inte så vi drog till Max och käkade igen istället. Efter max så drog vi tillbaka till lägenheten och flummade lite. Eftersom jag hade bandymatch klockan 9 dagen efter så gick vi o la oss vid fyra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0