Hasch! sa kråkan och slog en homerun

Idag är de fars-dag vilket innebär att alla hamnar i knipa och ljuger vilket leder till missförstånd och allt går i ett snabbt tempo för att allt e så osannoligt. Det spelas också extra många farser just idag t.ex. Kuta o kör ifall ni vill se den. Fars-dag kommer ursprungligen från södra Iran och dess administrativa huvudort är Shiraz. Trots detta så härstammar farsen från Frankrike.
_
Har slut på dålig information om farser och farsprovinsen nu och jag tycker att det blev ett för seriöst inlägg så därför så får ni nu en guldchans. De e faktiskt så att om jag lyckas skriva 100 ö:n på en minut medans jag dampar loss på tangentbordet så vinner alla läsare en resa till Maldiverna. Here it goes:
_
alefnspägnäsogbsäogfbkas'fombsätigmbsf'gkbdäfgmnd'fond'gh,nädogmbhsäö,gn'xä,bncökmb,nc'
¨mgnblödkmgbäösgfblöksmför,mfdsläbmsdlä'mbfvlkmbsäökfmbsökfmbsöälmbgäskmgbsökmgbl
mgbösädmgbl.vcmdöbgfäsmäflkmsörmäsölkmbsfämbdöfgnbdälömgbösälmgbsölmfbsöäflmbsöäl
fmv sökcmslbökm gflkbmnsflkbmsltökbmsgöb,as'fdaqro¨gjertounhbrogåjbew<¨tbwörojtbä wrgbölgnblkshnblwiurtgåwergöämnfbkjörfnhblntgoifgoiorjgfewöiorgt oiijgpopjrtpojerpogksr
tfpojgosjrgposrtgoiosergoiwsrgsoöorgsärtgpsåkjgråtjgwrsoigwsogoirtgoitgoirtgsoergpåiregtw¨r egåiwrpiwrtgåiwreppijgewårgoijjerpåijreåiwjrpåwrsopåjtgpåodäkgäofmnfgmb
_
Tyvärr, jag fick bara 29 stycken så ni får va kvar hemma. Tänk dock vad förvånad nåt konstigt barn kommer bli när han googlar de där och faktiskt får en träff. Kul att man kan göra nån glad iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0