Random överskrift

Ja då var det väl dags för den veckliga helgsummeringen som jag märkt att jag gör eftersom jag aldrig orkar skriva på helgerna.

Fredag: Hade Nationella prov i engelska på morgonen, sista delen i det engelska och nu är det bara mattenationella kvar sen är dom slut. Tror iallafall att det gick bra. Sen så hade vi väl lite mer tråkiga lektioner i skolan, På kvällen åkte jag hem till kalle och såg Sverige åka ur hockey-vm mot kanada. En ganska bra match om jag minns rätt men Sverige va sämst typ. Sen så såg vi på några family guy avsnitt.

Lördag: Gick upp i någorlunda bra tid och tvingade sanna att hjälpa mig byta drivaxlar på en skrotbil och rikta folkracebilen. tog typ hela dan o göra de (då är det också inräknat, käka mat och umgås med krille o linn) men de gick iallafall. Efter det så packade jag och sen åkte jag hem till Anton och såg på film och nån konstig kinesshow. Åkte sen in till stan för att jag skulle jobba på söndan.

Söndag: Som sagt så jobbade jag idag. En ganska tråkig dag på jobbet där de röóligaste jag gjorde typ var den här mjölkpyramiden som jag lägger upp av okänd anledning.


Kallar den för "pyramiden av utgången mjölk" blev typ lika stor som Cheops pyramid tror jag.
På vägen hem så stannade jag vid Gutavallen för att se FC Gute suga p*ng ungefär. Dom var bättre än det andra laget men avslutningarna var typ 100 meter över, ungefär i klass med mina avslut och jag spelar korpfotboll. Ett annat bevis på att FC Gute e sämst är att deras bänkvärmare (min bror m.m.) inte ens dög till att värma bänken. Dom var bortskickade till kortsidan för att tränarn inte orkade se på soporna. Sorgligt.
Nu ser jag på VM-finalen i hockey som tyvärr inte blev Sverige-Österrike som jag förutspått utan Ryssland-Kanada som resten av världen förutspått.


Tänkte utdela lite dissar som avslutning:

Lilla dissen: Skodas nya reklam. Dom tar en skoda och så tar dom av karossen och sätter fast den upp-och-ner på bilen. Helt ologsk eftersom sätena sitter kvar vilket betyder att antingen så är inte hjulen mot marken så att den kan köra eller så måste man sitta under bilen och skrapa av hela ansiktet mot marken. Ja! den bilen måste jag ju köpa.

Stordissen: Mikaela Hederfeld som har lagt ner sin blogg! Hur ska jag nu kunna veta vad som händer i ditt liv? Måste jag börja prata med dig? De känns ju väldigt jobbigt.

Ha de!

Kommentarer
Postat av: theidiot

1. är skoda en bil? 2. vad är en kaross?

2009-05-10 @ 22:28:44
URL: http://theidiot.blogg.!?!?
Postat av: gustav

1. Skoda är ett bilmärke. 2. En kaross är skalet på bilen d.v.s Taket,dörrarna,skuffen,motorhuven o.s.v...

2009-05-10 @ 22:37:36
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/
Postat av: Okänd

Jag tycker det är för jävligt att KrilleTheMan inte fick spela! Vilken männska låter inte skogsskövlaren Hederfeld spela och därmed också avgöra matchen?



Vill snabbt påpeka att ingen kan bevisa motsatsen eftersom han aldrig fick göra sitt inhopp och rädda matchen!



DÅLIGT!

2009-05-10 @ 23:53:15
Postat av: Anonym

Haha, du är för söt Gustav! Du kan ju dö av att prata med mig:P

2009-05-12 @ 19:42:53
Postat av: gustav

Till Ann Onym(Mikaela)Till dig så har jag tatt fram en lista över de tre största dödsorsakerna i Sverige under 2000-talet: 3. Snubblat utför ett stup 2. misslyckats med att jonglera med motorsågar 1. pratat med Mikaela Hederfeld. Jag tycker att bevisen är ganska uppenbara

2009-05-12 @ 21:34:34
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/
Postat av: Mikaela

aa, de var det helt klart! Men Gustav var du tvungen o berätta de för alla?:O

2009-05-13 @ 13:33:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0