Korpenpremiär

Regnet piskade, åskan mullrade, blixtarna slog i ett, tornadorna susade, tsunamierna stegrade sig, jordbävningarna skallrade, haglet haglade, corn flakesen flappade och falukorvarna krälade. Allt var som vanligt ute på flygplatsplanen där dagens korppremiär höll hus. Ett starkt, vältränat, muskulöst, snyggt, brutalt, sexigt lag gick ut på ena planhalvan. På andra sidan klev Eskelhem GOIF ut. Taggade klev vi ut och spelade bättre än dom i första hlavleken men fick inte riktigt in några bra chanser. Och mitt i halvleken så slår Adam en hemåtpass som oturligt studsar förbi Linus i mål och motståndarna tar ledningen med 1-0. Resten av halvleken pressar vi på men lyckas inte få in någon boll. I andra tappar vi och spelar lika dåligt som dom och matchen slutar tyvärr 1-0. Men men det kommer fler matcher.