Inspektor Gadjet i dressinghyllan


Genom att titta på den här bilden så kan man se att det är en ketchup och att den har en tomat på ettiketten. Av detta kan man då dra slutsatsen att ketchupen har en tomat på ettiketten för att den innehåller tomater. Detta bekräftas av vitlöksdressingen och chilidressingen som har en vitlök och en chili på ettiketten (Vitlöksdressingen har en chili och chilidressingen en vitlök) 
Men vad innehåller då senapen?

Vi kan här se att senapen innehåller senap och korv så om man lägger ner korv i en senap så blir det ny senap, sjukt men det kommer mera.

Vi kan här se att den andra senapen innehåller eld. Man har alltså tänt eld på något (kanske en flodhäst) bara för att kunna ta upp elden i en liten behållare och sedan göra senap av den, djurplågeri (nästan värre än tigerbalsam)
Det är läskigt men det värsta har inte kommit ännu.

Här ser vi alltså att den franska hot-dogdressingen består av gamla hot-dogs som nån inte orkat äta upp och sen har man malt ner och gjort dressing av. Så nästa gång du inte kan välja vilken dressing du ska ta och vill ha allihop så är det bara att ta den franska dressingen istället så får du allihop.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, har du haft tråkigt på jobbet eller? :P

2009-06-10 @ 16:59:13
Postat av: gustav

Nja, helt okej men jag kände att det var dags att nån avslöjade dessa otäcka sakerna :P

2009-06-11 @ 00:07:00
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0