Detta fält måste fyllas i

Dom senaste dagarna har mest bestått av jobb så de finns inte så mycket kul o skriva om de. Var ute igår men det var inte så kul. Ganska dött, iallafall på hamnplan där vi var ensamma på dansgolvet. Besviken men det får bli bättre nästa gång.



"Special bread for you my friend, eight in 1"

Nu dags för det onödiga i det här inlägget:

Varför är det ett hål i den här muren?

Jag tänkte köra lite urban legend-stuk på det här inlägget så jag ger er helt enkelt tre historier om detta fantastiska murhål och ni får sedan gissa vilken av dem som är sann.

Historia 1:
Året var 1961 och Valdemar Atterdags onde barnbarns barnbarns barnbarn Ica Atterdags kom till Visby för att Knarkskatta alla gotlänningar. Eftersom det i huset bakom bodde några knarklangare som hade källaren full med Hasch så tänkte dom att dom måste gömma Det. Tillsammans så bestämde dom att eftersom danskarna är så blåsta så hängde dom helt enkelt upp all hasch i busken som syns på bilden. När Börje Svensson den yngre kom till sin arbetsplats som murare så var danskarna på plats och försökte komma på om det var hasch eller inte så trots att langarna sa att det inte var det så tvingade man Börje att röka en av dom konstiga buskbladen. Börje rökte ett av bladen och langarna blev gripna. Sen när Börje skulle jobba igen så tänkte han "skulle det inte va kul om vi gjorde ett hål i muren här så att alla undrar varför det finns där" Så han gjorde helt enkelt det och nu ser det ut så.

Historia 2:
Året var 1942 och gotlänningarna var rädda för att tyskarna skulle attackera dom eftersom dom fått reda på att Valdemar Atterdag var en jude och eftersom han slog gotlänningarna så är alla gotlänningar sämre än judarna. Därför så tänkte man att vi måste anlägga en flygplats mitt över pastavagnen och Olles hus m.m. Dock så fattades en meter så man tänkte att om vi flyttar lite på den här muren så kan man precis fick in flygplansnosen i hålet. Man började med att bygga om muren men när arbetet var klart vid 1945 så hade det andra världskriget redan gått till sin ände och man behövde inte längre flugplatsen. Men eftersom budgeten var så stram så bestämde man att man inte skulle bygga tillbaka det ifall att Cirkus Braziljack nånsin skulle sätta upp sitt tält på parkeringsplatsen mellan pastavagnen och hålet och man skulle behöva sätta upp en pinne på andra sidan muren, så nu slipper dom det tjafset.

Historia 3:
Året var 9 378 före kristus och Tjelvar och hans son Lunarstorm stod och kastade macka vid kusten (som på den tiden låg vid Pastavagnen) och man fann då en stor fyrkantig plats full med perfekt mackasten som man använde. Ryktet säger att Tjelvar kastade en macka som studsade över Skåne och bildade Danmark. Iallafall så dom stenar som var för dåliga för att kasta så dom la man på marken i en formation som betydde "Här är all mackasten slut"

Kommentarer
Postat av: Unnan

Jag tror nog på alternativ 1.. eller neeej 3... eller neej 2... fast 3 är min favoritsiffra.. så jag tror på alternativ 3 :D

2009-07-05 @ 19:51:44
URL: http://unnion.blogg.se/
Postat av: Tomten

Alternativ 3 är ju mest trolig, håller på den jag.

2009-07-06 @ 13:00:50
Postat av: Anonym

Alla borde väl veta att 2 är det rätta svaret. Lärde vi oss på samhällskunskapen i lågstadiet..

2009-07-06 @ 22:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0